Wednesday, 10 October 2012

The best part of cuti2 Vietnam | SHOPPING time!

semua yg pegi cuti2 vietnam --tujuan utama ialah ingin shopping!!! so byk gak tmpt kami pegi utk shopping2 ni..ni adalah butik pertama yg tourist guide bwk kami pegi shopping ie kat one butik muslimah...ada jual telekung, baju ready made gak :)

tu mak MZ tgh pilih2 telekung--satu bilik penuh dgn telekung--harga kalau convert, range RM30 and above utk sepsg telekung..kalau bunga sulam2 timbul yg cantik, harga dlm RM60 above, yg betul2 cantik harga around RM120 sepsg...me beli gak sepsg sbg kenang2an...me beli yg harga RM50 kalau tak silap (dh ingat2 lupa plak heheh)


tu cik ta+her mom tgh pilih2 baju--me candid ajer ni hehehhe


me tgh testing bj kurung moden lycra..kaler pink...me sarung gitu ajer heheh tak masuk fitting room pun ;)


kat mana2 sajer mesti posing dgn cik ta--ada yg tanya cik ta cantik/lawa in person/tgk live--jwpn, memang sgt cantik!!! siyes mcm barbie doll--o yess dia memang pakai bulu mata palsu hehehhe

 


9 comments:

Chekgu Azrine said...

Bestnya mz!!

suhaina laui. said...

syoknyer!

Nieyl said...

amboi...sakan yea....dpt lak g ngan cik ta...

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg BESHHHHHH shopping heheheheh

Nana said...

hahahha tq mz jawab soklan saya
pasal bulu mata palsu
adehhh serius la
murah gile baju kurung siap mz cite aritu

Ezna said...

bulu mata pelesu yg buat lawa tu. Kalau x pakai dia lawa tapi tak nampak selawa dia pakai bulu mata pelesu.....

deqlis said...

bestnyerr sopping..telekung n baju2x smue murah2x n cantek2x maa...

Kak Aya said...

seronoknya MZ dan Ma!

Affieza said...

Byk betul MZ candid gmbr Cik Ta ye...hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails