Tuesday, 9 October 2012

awet muda

di mata MZ, ibu MZ yg MZ panggil 'ma' ni sgt awet muda--ma dilahirkan thn 1942 so now ma dh umur 70 thn..ma tak de uban, and maintain slim sejak dari anak dara lagi--berat ma 50 kg ajer sejak muda sampai sekrg..ma adalah ratu hati MZ, idola MZ sampai bila2


ni pic masa cuti2 vietnam ari tu...syukur alhamdulillah ma tak de penyakit kecuali sakit lutut--MZ sentiasa berdoa agar ma panjang umur, bahagia, sejahtera..utk anak2 berbakti dan menumpang kasih..amin ya rabbal alamin..

.

11 comments:

Aishah Megahasz said...

Mak Aishah pun menten kurus je sampai sekarang. Maybe makan pun tak hantam semua macam kita sekarang..hehehhe

Maria Menado~ said...

aaminn. :)

AyuArjuna BiGoshh said...

mak u masa muda mesti comel :), maintain muda smpi skrg? apa rahsia die mz?..u tak korek2 ke..sharelah ngan I

Wan Amira said...

suzz u ade muke macam mak u

Zura@Iwan said...

alhamdulillah mak saya pun masih nmpk muda...

semoga mak MZ diberi kesihatan yg baik....amin...

Ezna said...

takde uban? hebatnyer...

Chekgu Azrine said...

Semoga pnjg umur!!

Aida Lela said...

amin :)

*kagum dengan orang2 dulu yg tak banyak penyakit macam orang zaman sekarang.

deqlis said...

deqlis pun klu boleh nk mcm mak MZ nie..walau umur dah cecah 70 tapi masih mampu bergerak dan berjalan akak bersiar-siar... al-maklumlah deqlis mmg suka jenjalan:-)

Nana said...

sama la kita panggil mak kita ma hehe
tapi ma kita ada kencing manis darah tinggi baru2 ni ada sakit lutut plak kesian xleh jalan jauh sgt

Aida Ikmal said...

ur mom sakit lutut kan? cuba sapu jerslin power oil kat lutut tu. cari je kat kedai/booth jamu or ubat2 tradisional. insyallah akan baik. dulu i pun tak percaya tentang khasiat minyak ni until i've tried it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails