Wednesday, 31 October 2012

10 alasan kenapa kena beli kasut baru

1) bosan dgn kasut lama
2) nak match dgn mcm2 kaler bj
3) sajer berkenan even tak plan pun nak beli
4) rasa mcm dh lama tak beli kasut
5) tak mahal sgt pun, within affordability
6) terapi terbaekkk
7) reward diri sendiri --biasanya guna duit hasil menang contest/jual brg2 contest
8) nak bagi kaki rasa cantik
9) tak nak students bosan tgk mdm diaorg asyik pakai kasut yg sama jer
10) ada bykkkk lagi alasan sebenarnya hehhehe

nilah kasut baru MZ--beli kat jusco/aeon au2--new arrival brand CR2 so tak de diskaun lah--my taste suka yg kalerful2 and bukan high heels yg penting ada heel sikit ;)




 

10 comments:

CIK PARO! said...

cantik sesangat..nak jugak!!

Abil Fikri Ahmad said...

Tu diaa!! kalau nak membeli tu, 100 alasan pun boleh berikan, kan..hahahaha

Chekgu Azrine said...

cantik!!

Sharidawati Shahrudin said...

colourful dan ceriaaaaaaa

shoes.handbag.closet said...

Cantik!!

aimi said...

mlm ni jusco aeon buat sale utk member je, suma up to 70% discount, tp dr kul 9 mlm hingga 11 mlm shj....mesti malaskan nak redah ;p

Nafisa81 said...

semalam jusco taman u ada j card day, tp bila brand new takde sale pun...

Nana said...

nampak sgt selesa
saya suke kasut jenis mcm ni
xsuke heels

Ayu Zarina said...

me too, nak beli kasut baru...alasan??? lebih kurang jer macam alasan MZ...:)

ekinashikin said...

eh..cantik lah kasut nih..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails