Thursday, 1 November 2012

Saya masih menyayangi 'dia'

waaa dh 1st nov pun ari ni...time really flies kan..

anyway....dia tu saper?
bukan saper2 pun..:)

dia tu adalah my HEARTBEAT ;)
sayang lah sbb awal bulan october ari tu me cash out (8 october) and semlm duit dh masuk dlm akaun maybank me...tak sampai sebulan pun :)

tq byk2 saper2 yg sudi click2 banner HB me tu... :) :)

tak byk pun tapi kira duit hasil blogging so rasa sgt happy gitu :) syukur alhamdulillah duit nuff masih lom cecah RM50 sbb tak de BE langsung thn ni...:(


how's ur heartbeat? masih wujud/survive tak?

note : tix legoland dh selamat dijual..ada plk few frens yg tanya/nak beli lps dh sold out tu..tapi tu ajer tix yg me ada pun...to the buyer, tqvm..nanti drop by kat my office tau :)

6 comments:

Maria Menado~ said...

okayla tu MZ, ada juga rezeki blogging kan. hehe. :)

Nana said...

dag lama xbuka acc hb mz haha
ntah apa cite tak tau

Ayu Zarina said...

heartbeart dah lama tak amik tahu..password nak login pun dah tak ingat..huhu

Mama Zharfan said...

Tu la...Syukur alhamdulillah

Mama Zharfan said...

Hehehe dh dormant ke...

Mama Zharfan said...

Kot2 dh byk earnings tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails