Tuesday, 13 November 2012

Bila saya rasa down...

kenapa rasa down...

sbb byk keje (kat office) yg tak siap and wajib disiapkan urgently --ada due date esok, lusa and next week



saya juga rasa down bila lately kalah memanjang dlm contest-montest...
indeed...it's really beyond my control (esp contest yg lucky draw based--purely based on luck and rezeki)...sbb saya hanya mampu antar and then bila tgk org lain menang and diri sendiri tak menang..so sbg manusia biasa memang rasa down gitu...tapi cepat2 pujuk diri sendiri agar move on and berdoa agar menang contest yg lain..insya Allah..

.

6 comments:

Maria Menado~ said...

MZ jangan stress2 ya. pasti boleh.. and pasal contest tu.. MZ da banyak juga menang... =) berbanding saya yang latest menang doodle.. hehe. tapi tu pon dah happy. =)

Fai CeritaCinta said...

betul tu mama :)

Liza said...

Ye kak Suzi. Saya pernah rasa sangat down bila blog sepi dan sunyi tak dak kawan.. Tapi just let it be. Allah tetap ada..

mama_umar_maryam said...

it's normal mz..nk pujuk hati,bandingkan dgn org yg lg slalu xmng,hehehe mcm zt

etiey.com said...

Rezeki lain ttp ada kan kak. Malah lebih baik:).

Wan Amira said...

suzz... its ok to be down once a while, i pun baru je cakap kat husband i kenapalah dah lama tak menang, lepas tu dia cakap, cuba analyze balik ape yang i dah menang.. and compared those yang join jugak tapi tak menang-menang...

er terus i diam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails