Friday, 2 November 2012

Apa makna RM50 pada anda

ni earning hasil CPC ajer...rasanya kumpul dlm 2-3 bulan gak ni, sbb blog kecik me ni dh hampir sethn tak dpt apa2 BE (CPUV)...ciput pun ciputlah...once cecah RM50 me cash out ajer...


so RM50 ni dpt beli apa yer.. emmmm

for a comper...boleh lah invest utk beli POP (bukti pembelian)..kira mcm investment/modal pusingan gitu...

kalau tanya mr hubby, mesti ckp --jom mkn kat nandos--wpun biasanya for our small family, it will cost around RM70 utk mkn kat nandos...

and kalau beli diapers utk ariff boleh dpt 1 pack jumbo...

and kalau bagi sedekah seikhlas hati...mesti besar valuenya..and jd saham utk akhirat gak

so apa nilai RM50 to uolls?

 

10 comments:

Zura@Iwan said...

dpt gk cash nuff tu wpon blog kecik MZ tu jarang update...tp blog me, x smpi2 lg amount cash out..huhu..

kakchik@ella said...

rm50 tu duit psr Kc utk 5 hari. tu kira utk mkn berdua je tau .. aiman dgn abah dia je yg mkn. Kc jarang makan apa yg kc masak.

Nafisa81 said...

dah 2 tahun saya ade blog belum sekalipun cash out...haha..saya suka membaca blog org jer...tak rajin pun nak hapdet blog sendiri

Ezna said...

RM50 beli POP :-) Takpun i belanja family makan. Ye lar selalu duit hubby keluar. Ni kalau duit me, me belanja lar :-)

mama_umar_maryam said...

ehh,n3 kite mcm same je ;),cek xdpt tp hsbc dah emel kan..

transformed housewife said...

tak byk benda boleh dibeli dgn RM50 skrg.

kakinakl.com said...

tahniah..walaupun nn tak banyak tapi kamu menang macam-macam

Wan Amira said...

kalau i, sama macam u, buat pusingan beli POP :)

Syima Emi said...

tahniah mz.. wpon rm50 tapi still berbaloi.. boleh makan2nga family.. sama2 merasa hehehe...

AyuArjuna BiGoshh said...

me beli tudung, hahahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails