Monday, 19 November 2012

Chicken mandy @Al-Rawsha Pandan

last week my mom, my adik2, my lil nephew and lil niece dtg KL...so weolls pegi mkn2 kat restoran arab Al Rawsha kat Kg Pandan...it was m yg teringin nak mkn chicken mandy --sbb teringat mkn nasi mandy masa pegi umrah last few months...

mkn sekali sekala memang best nasi arab ni, tapi tak leh mkn kerap sbb tinggi kalori and rasa muak/jemu gitu...the best part sbb nasi ni portionnya besar so kami share2 lah ie sepinggan nasi share dua org :)

jom layan pics








kami order air mangga satu jag--sgtlah pekat air ni..

yeszaaa chicken mandy yg sgt sedap!! tiba2 lapar la plak :)

uolls suka ke mkn nasi arab?

10 comments:

Eliss Mie said...

all time fav, lamb kabshah :P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg suka.. tapi sekali pun tak penah makan haha

me suya said...

suka3. tapi makan pun kadang2 je la.. hehehehe depend pada tahap mengidam..kui3

juelee said...

pernah sekali bawa famili makan sini, memang sedap.. environment pun best

Chekgu Azrine said...

nti nk try la..sllu dok dgr nasi mandy ni..hehe

IDAZS said...

suka, tp sy lebih suka nasi arab kat saba

DeQWa said...

hihi..kiteorg dinner nasi arab jugak arinie,balik keje terus g beli...nyamm nyamm sedap...

QA's ~ mamapapa said...

pernah jgk try chicken mandy ni tp dkt hadramawt.mmg sedapkn tp betulla..klau slalu2 sangat muak,..jmputla follow kmbali :)

-atiQah- said...

MZ selalu x makan nasi arab time kat UK? sedapkan nasi arab..tp mmg xboleh mkn sokmo. :)

Nana said...

xpenah try makan sini
nasi arab saya suke juga cuma xberapa la
tp klw kena gaya sambal ijau dia tu sedap mmg tetiba jadi suka haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails