Monday, 12 November 2012

Mengidam chicken chop

bukan preggy pun tapi tiba2 terasa nak mkn chicken chop...so tak sure nak mkn kat mana...

so me pun pegi mkn (sorang2 time lunch hour--sanggup tu :p) kat secret recipe...amik grilled chicken with mushroom gravy then ada nasi gak (set mcm tu)..then amik iced lemon tea--total bill RM22..

memang mahal kalau mkn kat SR , sekali sekala ajer...


 

9 comments:

Miza Yusof said...

nampak menarik dan sedap. miza tak pernah cuba lagi chicken chop dekat SR. selalu makan kek je :)

Zura@Iwan said...

mkn kt Sr mmg mahal kan..sekali sekali tu bleh la..hehe

yana lyana said...

amboiii..terliur nih..

hehe

Nafisa81 said...

hari tu teringin juga nak makan chicken chop, tp sampai kedai order benda lain pulak

Chekgu Azrine said...

fuhh..terus terliur org dlm pantang!!

mama_umar_maryam said...

zt pon kdg2 klu tingin sgt nk mkn ape2,xde kwn.,blh je mkn sorg2

Eyriqazz said...

chicken chop kat secret recipe tak sesedap dulu....prefer makan chicken chop kat kampung baru

Oyis said...

teringat SR punya tom yam kung (fav tu). last mkn masa pregnant kan aisyah yg kini sudah pon nak masuk 5 thn (sbb duk UK x mkn2). ada lg x agaknya dlm menu dia hmmm

Fai CeritaCinta said...

kalo mahal tapi sedap xpe lah.. berbaloi :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails