Wednesday, 7 November 2012

Diam2 berisi...mungkinkah

rasa mcm pelik dgn diri sendiri...lately rasa mcm sgt berselera...nampak sedap ajer bila tgk mknn...emmm...apakah petandanya ...tapi cik P setiap bulan pun dtg...and tak rasa plak tanda mcm preggy ker apa...

so sgtlah risau takut gain weight kaw2 beyond control kalau tak leh kawal nafsu mkn ni...

kalau lewat bln ni, memang dh lama pun me beli pregnancy test tu...(sbb last 2 month ada lewat 2 hari, then dtg mcm biasa tu yg me beria suspens and beli pregnancu test tu...)

note : mlm ni me join swimming class, kira 1st time attend kelas ni setelah berthn2 berlalu (me pernah masuk swimming kelas masa me bujang ie sblm kawin/kenal mr hubby...)

 

10 comments:

azrinna said...

Kadang ketidaktenteraman hati juga boleh buat cik P ke laut.

~♥ iella ♥~ said...

Klu dah rezeki..tak kemana... Tp sya slalunya period akan dtg lewat cikit utk bln berikutnya..brgantung pd org kan..??

note: tak pandai swimming..takut tak timbul2..hehe

Wan Amira said...

hormon aman bahagia.. :)

Nafisa81 said...

tahniah...

Mama Zharfan said...

@azrinna : betul gak tu...

Mama Zharfan said...

@iella : Yeszaaaa

Mama Zharfan said...

@mira : Syukur ;)

Mama Zharfan said...

@nafisa : Tq :)

Mama Zharfan said...

@mira : Syukur ;)

Oyis said...

dah ada isi ke MZ? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails