Tuesday, 6 November 2012

Rezeki - rupa2nya nama me sangkut gak

last week, cuma hubby yg dpt call ie menang conso prize (Philips rice cooker)worth RM139--semlm masa me dlm kelas tgh mengajar, ada plak one lady called, ckp naper me tak fax details yg dia suruh...me blur2 lah sbb me dh fax yg hubby punya...then that lady ckp me menang hadiah Philips DVD player worth RM169...so me cepat2 fax :)


dpt menang hadiah tu --melengkapkan my bedroom (dh ada tv yg me redeem guna vou courts mammoth)...syukur alhamdulillah--




 

14 comments:

Nafisa81 said...

adoi..bila nak menang jgak ni???

Maria Menado~ said...

hehe. menang lagi. rezeki MZ memang murah bila masuk contest. hehe. =)

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb

Wan Amira said...

congrats!! :) moga makin murah rezeki hujung2 tahun ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wow weeeee bestnye

Cik Cyida said...

bestnye akk, asyik menang je..hehehe

deno said...

tahniah akak! :)

Mama Zharfan said...

Insya Allah ada rezeki tu nanti :)

Mama Zharfan said...

Syukur ;)

Mama Zharfan said...

Tq ayu ;)

Mama Zharfan said...

Alhamdulillah. Lil winning aje pun ni ;)

Mama Zharfan said...

;) Tq ila ;)

Mama Zharfan said...

Syukur..lil winning aje ;)

Mama Zharfan said...

Tq deno :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails