Friday, 9 November 2012

Kita merancang

kdg2 in fact byk kali lah apa yg kita rancang tak berlaku sbgmana perancangan...

anyway, uolls yg ada anak yg dh mula cuti sekolah mesti merancang utk holiday cuti2 msia or even cuti2 obersi gitu...my zharfan pun akan cuti sekolah...may be me nak antar kat program uia (under educare) tapi byran mahal gak ie RM120 per week ...

nak try antar and see whether berbaloi or not...about cuti2 msia...so far lom ada specific plan...me jenis tak suka pegi cuti2 time bersesak2 musim cuti sek ni...tapi mcm tak de byk choice sbb zharfan terikat dgn persekolahan kalau nak pegi time weekday/time bukan cuti sek

uolls plan pegi mana2 ker...

2 comments:

Ezna said...

me balik kg ajer kot...

Eyriqazz said...

Legoland again minggu depan...Bulan 12, kalau tiada aral nak pergi Cameron highlands n Pulau langkawi..Cuti2 Malaysia je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails