Sunday, 11 November 2012

Re : Legoland

petang jumaat lps, masa dlm keta lps me fetch ariff from nursery (IIUM educare):

Ariff : mama, semua kawan2 ariff cakap nak pegi legoland (dengan nada yg beria2 and bersungguh2 gitu)
MZ : ye ke...ramai ker nak pegi legoland?
Ariff : ha...ramai, mohsin, muhammad bla bla bla...
MZ : nanti kita pegi legoland yer...kalau mama menang tiket, kita pergilah :p

note : he's just 3 years old tapi petah and sgt 'byk mulut' gitu ;) 
o yeah, i really mean it---ie kalau dpt menang 4 tixs to legoland, memang plan nak bwk my kids ke sana...ari tu menang 2 tixs ajer from contest maybank tu...so me dh selamat jual pun that 2 tixs..

5 comments:

mama tisya said...

hah ariff yg 3thn pn mintk peg legoland..apantah lg tisya yg 5thn..asyik dk tgk iklan kt tv legoland asyik dk sebut bila nk pegi...insya allah akan pegi nanti cuba bkn dlm ms terdekat

Wan Amira said...

insyaAllah one fine day.. nothing is impossible for u :)

Gieyana said...

Kdg2 x laeat nk melayan kan bila anak2 petah bkata2..but kekadangnya, menghiburkan..:-)

LYAfrina said...

nampaknyer kna bawak gak dia k legoland ni..

Nafisa81 said...

samalah...asik sebut legoland ajer sbb ramai kawan2 di taska dah pergi..yelah kami pun mmg di johor..perjalanan ke legoland pun ambil masa dalam 20 minutes jer...tapi tak pergi2 lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails