Monday, 5 November 2012

Antara river cruise yg paling best pernah me naik

awas..entry ni mengandungi bykkk gambar...

the best for the last..selain dari shopping2, menaiki sungai meakong river cruise sgt lah besh and enjoyable!!...

mula2 naik bot, then singgah kat pulau uniqorn --ada byk penduduk jual mcm2 products, sempat tgk persembahan tradisional, then naik sampan kat sungai kecik ie sg tien...siyes very unique experience!! pendayung boat ramai yg wanita :) :) me sempat beli tote beg kalerful tu (hasil kraft) kat pulau uniqorn




































13 comments:

Zura@Iwan said...

sonok plak tgk nek cruise tu...:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye mz... releze tension.. best best

Nafisa81 said...

best..

Nana said...

wah beznye saya penah naik cruise kt putrajaya tu je tu pon free hehe

Chekgu Azrine said...

bestnya MZ!!

mama_umar_maryam said...

nmpk menyeusuri sungai kecik tuu..rase cam aman sgt

Oyis said...

uniq la naik bot atas sungai kecik tu. btw, ada satu gmrb tu, org2 pompaun ramai2 keliling meja tu tgh buatapa? packing gula2 or gambir ke?

Mama Zharfan said...

@Oyis : tu org tgh packing coconut candy :)

Mama Zharfan said...

@mama_umar_maryam : memang sgt tenang & aman :)

Mama Zharfan said...

@Chekgu Azrine : yep :)

Mama Zharfan said...

@Nana : heheh me pun pernah naik cruise kat putrajaya tu :)

Mama Zharfan said...

@Nafisa81 : yeszaaa

Mama Zharfan said...

@Zura@Iwan : siyes memang sgt besh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails