Sunday, 25 November 2012

Wpun malas kuredah jua | kerana sekeping voucher

valuenya RM80 ajer pun and the LECEH part nak kena collect sendiri kat office Nuffnang...and due date dh dekat so terpaksa menggagahkan diri driving masuk KL--office nuffnang kat Jln Yap Ah Shak (somewhere near Dang Wangi)...


me sgt lah tak suka dtg kat Office Nuffnang ni (bangunan heritage house) sbb parking mahal..me parking kat open space -kena RM5 *sigh--wpun me pegi amik vou tu 10 min ajer segalanya settled...

voucher ni hadiah saguhati blogging contest under Nuffnang tajaan Truddy Teddy..now nak kena terjah Pavillion plak...harap2 ari ni sempat pegi...sbb dua deta jumaat dpn ie tak sempat dh kalau nak tunggu next weekend.

.

2 comments:

Sharinginfoz said...

tak apalah diredah, janji dapat voucher

Ayu Zarina said...

bestnya dapat voucher

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails