Saturday, 3 November 2012

My all-time-fav | menyukai dan memiliki tanpa membeli

zaman bujang2 me 'pau/hijack' tupperware dari umah kakak me sbb dia suka beli mcm2 tupperware--ori, ie yg betul2 brand tupperware tu...


bila dh aktif comping ni, me sgt happy bila dpt menang tupperware--dulu2 selalu gak menang tupperware dari blog contest, this year so far dua kali menang tupperware dari Pearl-Aeon magazine...siyes I like!!!

syukur alhamdulillah

note : me keje ari ni + esok--jd trainer utk 1citizen class -- working hard cari rezeki yg halal :) uolls buat apa ari ni?

6 comments:

Nur-nba said...

Memang suka brand Tupperware.. Hari ni rehat2 sambil menanda kertas periksa.. :)

Chekgu Azrine said...

happy weekend MZ!!

Gieyana said...

Suka collection tupperware ni..br beli koleksi ni gk...:-)

transformed housewife said...

arwah mak sy byk beli tupperware. tak pernah beli sendiri lg sbb tak de tempat nak simpan.

Unknown said...

i love tupperware so much, setakat ni my tupperware collection semua orang bagi :D

Syiera Bucuk said...

contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails