Wednesday, 14 November 2012

RM120 for 5 days

rate sehari around RM25...sbb dari 7.40 am sampai 6 pm..and termasuk mkn..so not badlah ratenya...tp tak daya gak nak antar everyweek sbb maunya kalau one month rate RM480 ie dekat2 RM500 tu...


sebenarnya me kesian gak tgk my zharfan boring dok lepak2 kat office me everyday time dia tak pegi sekolah ni...so antar kat program tu adalah one good option...moga2 he can benefit from it...

uolls yg ada anak yg cuti sekolah...u letak kat mana yer time uolls keje..

3 comments:

Unknown said...

ha ah, lagipun ade juga aktiviti.. i hantar sekolah emir tu lah.. school holidays program dia cuma kene bayar RM8 sehari je..

Ezna said...

Dania with me 24 jam sbb me x kje tapi kena htr jugak aktiviti. :-)

Oyis said...

dilema seorg ibu berkerjaya... saya membesar dgn ibu yg suri rumah sepenuh masa, x pernah menjadi isu atau masalah hal2 cuti sekolah ni. tp tgk anak sendiri, rasa mcm kesian plak. ramai kwn2 di opis (msia) yg update gmbr bwk anak2 masing2 ke opis. mungkin terpaksa buat gitu jg kalo bajet x brp nak ada bila balik nnt. aktiviti mcm ni bkn murah :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails