Friday, 30 November 2012

Some impressive creativity | kreatif = $$$$$

antara sebab2 kekalahan dlm satu2 contest (yeah, tak de rezeki tapi there must be some sbb2 tak de rezeki) ialah kerana me tak kreatif....

nowdays, sbb terlalu ramai compers di malaysia and saingan terlalu sengit, so those comper yg creative akan dpt mencuri hati jury and judges...so those yg baru nak berjinak2 ie newbie...in case uolls wondering why tak menang, that could be one the reasons lah....wpun ada byk lg sbb2 lain yg menyumbang kpd kekalahan

lebih2 lg kalau contest yg based on creative signature--memang kena deco2 entry contest, and this deco2 sometimes penting utk contest yg mechanism lain gak ie yg berdasarkan slogan ect ect

ni me amik kat FB audrey...5 entry yg jd finalists--yg akan menang hadiah RM25k (rasanya result kuar ari ni)--MZ of course tak layak lah sbb tak tercapai dek akal and tak de skills nak deco2 mcm tu...


note : bottomline -- MZ nak kena jd comper yg more creativelah lps ni nampaknay, wpun tgn agak keras gitu :p
 

6 comments:

Eliss Mie said...

yang satu tu mcm dolly wan ajer tu.

Maria Menado~ said...

hehe. kite tak dapat jadi tgn tangan emas, tangan gangsa pon jadilah. kreatip jugak~

Ezna said...

ye betul dolly tu macam wan punya jek :-) erkkkk patut me tak menang. Me punya sangat biasa....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah mmg sgt kreatif la tgk hasil2 diorg ni..

CikLily Putih said...

yang menang RM20K tu yg design pompuan pakai bra tu.. orangnya dari penang.

tadi pi majlis penyampaian hadiah. pilih berdasarkan vote judge dan cara dia explain designnya tu.

berbaloi sangat la..

Goh LinLin said...

my signature 2 hamsap I think. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails