Friday, 23 November 2012

Seriously I need this

dh lama bebenor me tak pegi holiday...


memang takkan dpt dpt holiday berdua sbb tak boleh nak tinggalkan my 2 boys tu...honeymoon ber4 pun kira oklah better than nothing...tgh pikir2 nak pegi ke mana...yg within bajet lah tp mengikut citarasa me...kalau nak pegi tempat sejuk/tanah tinggi rasa mcm tak berapa sesuai sbb musim hujan kan lately...

uolls any ideas yg besh2 perhaps?
ehem ehem lately mcm ramaiiiii kwn2 yg me kenal dh preggy...
me? teringin gak tapi kdg2 dilemma betul2 ker me nak baby lg ni...

8 comments:

Chekgu Azrine said...

insyaAllah..if MZ nk..usahakan..mana tahu after this u will get girl ke..

anje damia nurin said...

kita pun nak pi bercuti, honeymoon?mmg tak la kot sbb tak leh nak tinggalkan balqis sama cam situasi suzz, mmg meraung la anak dara tu kalo tinggal...mmg nak bercuti gak nak release tension ni...tapi tak tau nak pi mana...musim hujan kan...

Liza said...

Kalau ada rezeki, apa salahnya MZ preggy lagi. Gegirl lak ker?

adianiez AIDA said...

aida x pernah honeymoon sejak kawin hu hu hu :-(
da beranak, honeymoon ke hape nyer...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yeye .. next week ila nak cuti2

~aYu~ said...

huhu... samala kak.. nak gak berjalan-jalan ni tp xtau nak gi mana.. blur la.. musim ujan skrg ni kan..
oo.. ni nak honeymoon sbb nak bb baru ke ni? huhu..

Fai CeritaCinta said...

kak, memang betul la.. kawan2 fai pun ramai yg preggy. hihi..

Wan Amira said...

I suke tengok orang preggy Dalam masa yang sama kesian laki I berharap sangat dia....

Kalau nak dekat I suggest PD.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails