Thursday, 1 November 2012

oh yeah money can't buy happinness | tempah baju sehari semlm ajer...

emmm tanpa duit memang tak leh imagine mcm mana nak survive dlm dunia hari ni...esp dok kat KL or bandar2 besar kan..


ni pic my mom kat pasar ben thanh









kat atas tu me tepek pics masa cuti2 vietnam--ie sesi beli belah and cuci2 mata kat Pasar Ben Thanh...memang tak sah kalau tak dtg sini sbb tempat ni sgtlah famous!!!
me tempah gak baju yg siap dlm masa sehari tu..bukan kan pasar ni, me tempah kat butik sebelah hotel yg me stay...me amik kaler purple--memang sarat labuci lah hehehhe

 

11 comments:

Nana said...

tingin nak g sini sebab orang kata kain murah2

Chekgu Azrine said...

Wah..sakan betul mz!!

Ayu Zarina said...

perempuan dan shopping tak leh dipisahkan..:)

SyUhAdA said...

besnye shopping..hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam sis. wahh..bestnya.kain dia pun cantik2 la sis.mesti berbaloi2 nie shoping sane.mak mertua maera ajak gi sana hjg thn nie, tp entahla..mcm sibuk ngan keje je.huhu~

Mama Zharfan said...

Memang murah kalau nak compare dgn harga kat msia

Mama Zharfan said...

Hehe sekali sekala aje :)

Mama Zharfan said...

Yeszaaaa....

Mama Zharfan said...

Memang besh!!

Mama Zharfan said...

Memang best shopping2 kat sini

AyuArjuna BiGoshh said...

lip lap lip lap u

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails