Wednesday, 21 November 2012

terselit ajer pun

ada kwn FB ckp ada pic me dlm Berita Harian semlm...so me pun belilah BH...

then mama tisya pun upload kat FB and tag me...cinonet ajer pun picnya---nasib baik gaklah size pic ni tecit ajer..kalau besar picnya, nanti segan plak me kalau my colleagues or my students noticed pic me ni..



5 comments:

Wan Amira said...

ade juga muke u dekat situ.. :) suzi yang ni rumah anak yatim dekat dengan rumah u ke, hari tu nak tanye tak sempat

me suya said...

Takpe kecik pn.. kenangan seumur hidup..hehehe

Nana said...

femes! hehee

Zura@Iwan said...

teselit pon ..masuk paper gk tu..ehhe..

Aimaduddin Aiman said...

hari ni kalau x silap madam fully in pink/ungu...very striking :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails