Monday, 19 November 2012

Full story | rumah terbuka Mamee Slrpp Raikan bersama Sam worth RM20k

awas - entry ni mengandungi byk picsss

Event : Rumah Terbuka Mamee Slrrpp Bersama Sam
Venue : Restoran Rebung, Bangsar
Date/Time : 18 Nov (sunday) 12pm-3pm
Jumlah tetamu (adult & kids) : approx 120 pax
~event ni adalah hadiah GP yg me menang contest ni...value 5 angka tapi bukan dlm bentuk cash prize~




 ni time mula2 sampai kat rebung..kami ber4 excited tgk nama mr hubby terpampang kat pentas utama

ni dgn krew2 mamee...tgh tunggu tetamu...hamper2 tu utk hadiah time main games

ni pentas utama

antara mknn--ada nasi and lauk pauk...ada abc..ada kuih, buah, rojak/kuah kcg, ada ikan bakar, ada laksa penang, ada gorenf pisang & ubi

kami ber4 sedondon purple

1st time me pakai bj yg me tempah kat vietnam..bj ni sgt loose (sbb me nak pakai gi ngajar tak leh cutting fit)

ada clown

tu pengetua umah anak2 yatim--me pilih sendiri utk jemput anak2 yatim dari rumah anak2 yatim al-nasuha..dgn dgn umah me (sri gombak)

posing2 lg

nampak gomok plak me :p yg pasti tak preggy

ada byk round games utk kids and adult--ni games utk mak2 budak...main tiup belon and guna angin dlm belon utk jatuhkan cup mamee tu...devi menang round ni...dlm pic ada ezna, ct mariyam and saper ye yg paling tepi tu (rasanya ayu rafikah) 

zharfan nak main gak tapi tak menang pun hehhehe

me, sam & ayu--sam beramah mesra dgn semua tetamu dari meja ke meja

penyampaian mock cheque

mr hubby & sam--glam mr hubby sbb nama terpampang tu!

pic beramai2...semua comper2 tegar ni

ni buah tgn dari kwn2 comper--me dpt pavlova and red velvet dari asfieda impiana--super besHHHH!

lagi buah tgn utk me...yg paling jauh dari paris tu--badiuz baru balik dari paris (dia menang contest trip gi paris!!)

rindunya nak gi holiday obersi ;)

overalll--me sgt happy dgn event ni sbb dpt jumpa kawan2 :) :) :) syukur alhamdulillah :)

tq mamee slrrrppp selaku penaja dan organizer contest, tq utk semua kwn2 yg sudi hadir :)

 

11 comments:

mamaRIFQY said...

bestt.....event yang best sebab sume free..and glam ur hubby kan??ehehe...

Wan Amira said...

oh no, i make a mistake, its not RM10,000, tapi RM20,000.. ampun :)

mama tisya said...

meriah...nk2 smua ditaja kn...tahniah suzi sefamily...dpt ole2 dr geng compers tu lg

juelee said...

best... meriah betol and berbaloi... sambil menang sambil beramal....

eh MZ, SAF tu group comper kat FB baru ke? if not mistaken, grup comper yg lama dah tutup kan?

AyuArjuna BiGoshh said...

giler meriah dan beshhhhh

Nad @ MamaZN said...

Seronok...

Ayumieka said...

wahhh seronoknya kalau saya dapat peluang untuk menderma mcm tu. tahniah buat MZ sekeluarga... :)

Wansteddy Tales said...

meriah tengoknya :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rugi tak pergi.. baca la blog kawan2 hihi membayangkan diri di sana..

Nafisa81 said...

ya Allah seronoknya...bila lah nak sangkut satu dua adiah ni..? :)

Nana said...

Sronok sgt..
Lepas blk event ni saya tros demam
Mujor xdemam masa kat majlis hehe
Tq sudi jemput

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails