Thursday, 22 November 2012

perasaan bila jd slow learner

it's about me...owh...me sgt slow bab2 technical --

so now dh 3 kali me attend kelas renang...and me antara yg paling slow..ie slow learner...even my zharfan dh advanced belajar swimming...

nampaknya tulis thesis phd lagi senang dari swimming hehhehe kalau bab2 academic insya Allah so far me agak fast in learning tapi bila belajar swimming ni...*sigh...
me plak jenis nak cepat pandai tapi tak leh apply for all situations lah nampaknya...
note : entry pendek sekadar ekspresi diri ajer..
.

8 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

take your time, beb

sekali dah terror u boleh ajar i camana nak buat kuak lentang

transformed housewife said...

takpe lama2 boleh pick-up.

iietamalek said...

bestnyer blajar swimming. saya pun tak pandai swimming. heheh

salam kenal dr saya, jemput jenguk blog saya

http://konspirasiteori.blogspot.com

Oyis said...

lebih di sana kurg di sini. tp x pe, with practice insya Allah ok. lg pon berenang kan sunnah, byk pahala tu berusaha belajar walau susah

Uncle Lee said...

Hi Mama, not to worry, we all have to start from somewhere too.
I too took a long time to learn, otak da tak centre lagi da senget sikit, ha ha ha.
You have fun and keep a song in your heart.
Lee.

marinahunny said...

xe slow n steady. Sy pun bljr renang ari tu lmbt jugak tp kena rajin lah slalu pegi. Insyaallah boleh nt. Bila dh pandai bernafas dlm air dh boleh dah tu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hihi.. bestnye belajar berenang...

Zuraida Rahim said...

Nak belajar berenang juga MZ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails