Tuesday, 20 November 2012

Sekali sekala mr hubby buat surprise

bukan surprise apa pun...cuma mr hubby tak ckp nak bwk kami pegi jln2 kat mana...so me ikut ajer...

last2 sampai kat Setia Alam punya shopping complex yg agak baru nama Setia City Mall....spacious and byk kedai yg menarik :)





beshnya kalau dpt shopping kat sini--tp me dh byk collection lingerie yg me beli time me dok UK ;S



 

7 comments:

Aimaduddin Aiman said...

Balek je kelas ngadap lappy bukak blog madam. all posts here bila bace mcm release tension &penat..keep it up madam :)

Nad @ MamaZN said...

Best kan? Saya pun baru sekali pegi..

Chekgu Azrine said...

sekali sekala..best gakkan..

*mood menghitung hari nk hbs pntg..uhuk..

mama_umar_maryam said...

wah student bc ur blog mz!hehhe

Oyis said...

mcm byk je malls baru naik kat msia ni? kalo kat UK pon x sebanyak ni kan

Ezna said...

x pernah singgah sini pun....

Ema said...

Mall ni dekat jer dengan rumah tp baru sekali jer pegi... tapi outdoor playground dia best

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails