Friday, 16 November 2012

Warna exotic | some good reasons to buy new outfit

Insya Allah ari ahad ni ada event jamuan mkn2 kat restoran rebung..so me plan nak pakai bj sedondon my family...me teringin nak pakai kaler purple ie bj kurung moden yg me tempah masa pegi vietnam ari tu...


ariff memang dh ada kemeja kaler purple (beli guna vou anakku)...so kena beli kemeja baru kaler purple utk mr hubby and zharfan--dh selamat beli pun..beli kat AEON wangsa maju..mahal gak mr hubby punya ie RM100, zharfan punya RM50...sbb ada event so memang reason terbaik utk beli bj baru :) :)

semlm me belikan zharfan jeans baru gak --brand poney, kat parkson...ada sale 50% so harga RM140 jd RM70...yg penting harap2 alah membeli menang memakai lah :) :)

note : nanti me snap2 pic posing2 pakai bj purple kat rest rebung nanti :) siyes me jrg ada bj kaler purple..and rasanya ni 1st time ever me & family sedondon purple..biasanya kami sedondon kaler merah memanjang ;)

 

7 comments:

Nad @ MamaZN said...

Rm40 jadi rm70? ;)

transformed housewife said...

wah restoran Chef Ismail tu.

Mama Zharfan said...

@nad mama zakwan : typo error tu..me lom sempat edit sbb attend seminar the whole day ari ni

etiey.com said...

suka warna purple!

Chekgu Azrine said...

xsaba nk tggu gmbr..hehe

Zuraida Rahim said...

Mz kena pakai baju raya yer nanti

Ezna said...

purple is my favourite color :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails