Saturday, 17 November 2012

Terjumpa port yg besh utk lepak2 cuci2 mata

last week masa pegi tgk movie Istanbul Aku Datang tu, tulah 1st time me jejak kaki kat KL Festival City...not bad rupanya tempat ni...parking spacious..byk kedai2 yg menarik utk shopping or window shopping :) :) and wpun org ramai tak crowded mcm KLCC or mid valley ;)


ni MBO ie tempat me tgk movie

kami mkn2 kat sini...sblm tgk movie, mr hubby and kids dh mkn2 kat Nandos


menarik gak kedai ni..teringat kedai 1pound kat UK..so weolls beria2 masuk sini sambil cuci2 mata

3 comments:

Unknown said...

oh yes, i pun suke tempat ni, sekarang ni tempat fave i KL Festival City and Publika.. tak ramai orang :)

Chekgu Azrine said...

dekat je ngn umh..tp xpnh lg gj..huhu

Oyis said...

kedai dollar & cents tu mmg harga dolar la yeh? maknanya 4-5 ringggit jg la satu item?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails