Wednesday, 28 November 2012

Dating yg paling besh

dating yg paling besh ialah dgn psgn yg halal ie dgn mr hubby :) weekend ni ingat nak pegi tgk movie LBS2...dulu masa LBS1 ditayangkan, me kat UK so bila balik msia me tgk dvd ajer :)


me dh baca sinopsis LBS2...jln citernya complicated gitu so mesti suspens2 :) siap ada part anak kasyah meninggal etc etc...kalau movie aku terima nikahnya, jln citer sgt simple...kekuatan cuma kat watak hero heroin ajer :)

citer LBS ni based on novel kan..me tak pernah pun baca novel2 tu...sbb time sek men ie time hangat novel2 ni, me bz study ajer hehehhe ala2 tak de life gitu :p

uolls suka baca novel ker...now or dulu2?
  

9 comments:

mama tisya said...

hubby ada ajk gk tgk citer ni ..kita suka bc novel dlu2 now suka gk tp tk sekerap dlu la

Miza Yusof said...

Jalan cerita menarik, kena terjah pawagam la besok :) hehe

SyaNa said...

dulu suke baca novel time skolah
tp xde duit nk beli
nk pinjam org sume mcm kedekut jek
hahaa
skrg da keje, mmg suke la beli & baca..

hasmiza said...

mz tgk trailer muvie ni kt sini dulu

http://bit.ly/WPVDb1

Chekgu Azrine said...

hmm..xdapek nk tgok wayang dgn adanya Aish..hehe

Wan Amira said...

i dulu memang rajin bace novel :) i bought m ore novels than study books :)

Nana said...

dulu mmg suke baca novel
shari ngadap sampai abes xmakan xminum sanggup hahaha
tu dulu la

Ezna said...

nak bawak dania, cerita ni tak sesuai untuk tontonan Dania :-( cuti sekolah kena bawak sekali.....

asfiedaimpiana said...

Salam sis,

Pd pdgn org yg dah tgk prescreening - maaf yer.
Kalu ikut novel ceta mmg touching n sedih. Tp smalam tgk movie free tu me rasa amat x sesuai bw budak2 coz awal2 cerita time katerina n kasyah tu bercinta keje derang asyik peluk2 jer pergi butan pun buat adegan puk2 bagai..pastu ada adegan godaan melampau oleh sorang pompuan tu pd kasyah pun amat x sesuai utk budak2 tgk..yg complicated n a bit touching 20min akhir jer, abg kasyah mati,anak mati...

Yg pelik me boleh siap gelak2 lg tgk ceta tu coz ada 1 babak tu cam x logik ie naik tren x ada stroller tetiba duk tepi tasik ada stroller..

For me yg mmg baca novel tu sgt disappointed garapan x proper n filem dibuat utk hiburan n galakan maksiat ie adegan peluk2 yg byk..

Maaf utk komen yg kureng bg filem ini

Pssst - sekuel LBS 3-Kasyah dah siap n kuar thn depan pula

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails