Friday, 2 November 2012

Terpukau

 1st time me beli 2-way-cake brand Simply Sity ni...bekas bedak ni sgtlah cantik!!!! siyes me terjatuh chenta...harga bedak ni around RM55+ (dh lupa exact price)...and me ok ajer dgn bedak ni...biasanya me pakai brand Silky White or Revlon..so now dh pakai brand Simply Siti :)



ari tu ada terbaca kat blog deqlis psl mascara Simply Siti yg sgt besh (tak jd comot2 bila pakai) teringin gak nak try tp nak kena abiskan bykkkk mascara yg me menang hasil contest--me bukan everyday rajin nak pakai mascara or eye shadow heheh

tp everyday memang wajib pakai bedak+lipstick sbb tak nak bg nampak pucat ie nak bagi nampak presentable lah sbb ngajar students kan :)

 

3 comments:

SyUhAdA said...

cntik kotak dia..

bspotgurl said...

mesti students semua terpersonal akan kecantikan mama :-)

Zura@Iwan said...

mmg cntik la bekas bedak tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails