Wednesday, 21 November 2012

ada apa dengan KAISON

me sgtlah sukaaa masuk kat dlm kedai ni (kat dlm KL city festival)...dari luar nampak mcm taman bunga (artificial lah)...


kedai ni jual mcm2 souvenir dgn harga yg sgt reasonable (mcm product dari jepun gitu) and wrappers yg sgt comel2 and murah2...me beli wrappers harga 50 sen sehelai..i like ;)




8 comments:

juelee said...

dekat paradigm mall pun ada satu kedai nie.. memang santek2 bunga dalam tu and murah2... compare to kedai yg lain..

mummy_ayu said...

me pun..suka gie kedai nie..borang wrappers...i like!!

Ann Ishak said...

eh cantik2 pulak bunga2 dekat sini ek, nak pegi jugaklah

Eliss Mie said...

saya bagi sekali pegi sini, abang bawakan..bila laa nak pegi lagi, nak beli bidai letak kat dapur.

Fazlinil Irma said...

kedai wajib singgah wpun x beli apa.. :)

Nana said...

menarik kan kedai ni
suke tgk barang comei2

transformed housewife said...

bolehla pegi cari bunga2 nak menghias rumah.

'Aina anak Haji Zul said...

kat 1 borneo KK ada satu.. kawaii barang2nya..
resonable pula tu harganya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails