Friday, 16 November 2012

Kasihnya ibu

ari ahad lps..me & mr hubby bwk our boys pegi tgk show ben 10 kat wisma MCA..me dpt 4 tix free hasil menang contest/promo by astro circle (me join online ajer)...actually me sgt tak sihat pd hari tersebut, tapi me gagahkan diri pegi gak sbb tak nak hampakan my kids yg sgt minat dgn character ben10...



me tak snap pic pun sbb tak sihat (i was in pain--nak jln pun tak larat...)..

teringat pengorbanan my mom membesarkan me & adik beradik me...bila kita jd ibu, kita akan faham bagaimana kasihnya ibu kita terhadap kita sbg anaknya..kasih yg tidak bertepi..indeed...

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

best tak..tix me burn gitu jer

Eyriqazz said...

yup...pengorbanan seorang ibu tiada tolak gantinya

Nafisa81 said...

kesian akak...saya pun tgh tak sihat ni...

@YUNID@TI said...

betul tu baru tau macam macam perangai ibu nak hadap adik beradik

Wan Amira said...

yeah, betul .. untuk anak, semua jadi boleh kan

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails