Friday, 9 November 2012

Dating tgk movie

me dh ckp dgn mr hubby me ingat nak ajak mr hubby tgk movie yg ada lisa jd heroin tu...citer aku datang istanbul...kalau sempat nak tgk esok lps mr hubby balik keje ;) ops bukan dating berdua pun, mestilah angkut my 2 boys gak, mana nak tinggal diaorg kan :p


 

5 comments:

mummy_ayu said...

tu la..mcm menarik jer cerita nie...
tapi nak tgk wayang..memang tak la..maybe tunggu kat astro 1st jer...selamat menonto..nanti akak buat review ek..best ker tak?

Wan Amira said...

kalau u tengok, derang pun kene tengok jugak la yer.. anyway, have fun

deno said...

enjoy dating akak :)

adianiez AIDA said...

syok nyer bleh gi panggung. if only aida bleh gi sob sob... asben malas nak gi, sebab dia malas nak bwk baby. ditakuti baby meraung dlm panggung hi hi...

Oyis said...

bestnya MZ slalu dpt gi tgk wayang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails