Monday, 5 November 2012

Rezeki November | menang hamper Syahirah

lil winning ajer ni....alhamdulillah nama adik me & nama me sangkut utk hadiah hamper worth RM300 and RM100--rezeki setakat tu ajer lah nampaknya ..



contest ni slogan based, so nampaknya slogan me lom cukup power utk memikat jury, jd tak dpt nak menang hadiah 1st or 2nd prize...moga2 ada rezeki kat contest lain insya Allah

ada ker readers yg guna product brand syahirah...me tak guna brand ni pun sebenarnya...emmm--kalau ada org nak..me nak let go murah2 ajer (50-70% discount)

9 comments:

Aju Mohit said...

tahniah MZ!!! berbaloi2 kan

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam sis.tahniah! bestnya =)

Mama Zharfan said...

Tq :)

Mama Zharfan said...

Tq :)

mummymer said...

i tak masuk contest ni sebab i have a feeling nama i dah black listed :p

--ibu emir

Nafisa81 said...

tak pakai shahirah,,sbb tu nak POP pun berat hati..hehe

Mrs. Hilmy said...

wahhhh..best...

Nana said...

tahniah!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak guna.. ila guna sari ayu hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails