Thursday, 22 November 2012

Hobi masa kecik terbawak2 masa besar

masa kat sek rendah and sek men, me sukaaaa collect setem...so now masih lagi me suka beli setem (tapi utk antar contest lah)...

ni pic me amik dari FB kwn comper...me ada snap pic gak tapi lom transfer ke lappy...tak sempat


anyway, just nak share now ada minggu setem kat AEON AU2...me dh singgah semlm...byk setem yg comel2...ada setem boboiboy gak :)

uolls apa hobi masa kecik2...

6 comments:

yumielufya said...

Kita mempunyai hobi yang sama,suka kumpul setem tapi skrg tak lagi hanya beli setem,beli setem dan terus beli hanya utk kegunaan contest...taksempat nakbeli semua koleksi stem,poket dah banyak rabak..kena cari benang utk jahitkan balik poket yang koyak rabak ni...

Chekgu Azrine said...

xpnh ada hobi kot..haha

Chekgu Azrine said...

xpnh ada hobi kot..haha

Ahmad Nizar said...

Hobi saya curik setem kakak saya....

Nana said...

hobi masa kecik ek
kumpul sampul surat minggu pertama tu
tapi ntah mana tah
hilang mcm tu je

Nur-nba said...

Samalah kita, hobi ni masih ada lagi sampai sekarang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails