Wednesday, 28 November 2012

Banyaknya contest di hujung tahun

this week (in fact dh lama gak) i have yet to win anything - so tak de apa nak diupdatekan psl hadiah2 from contest...i know some of my blog readers terjah blog me sbb nak tgk apa yg me menang :p

yg pastinya byk contest baru yg muncul end of 2012 ni...
KFC ada contest, Nandos ada contest (pic based), Marry Brown ada contest, Rasamas pun ada contest...


contest kat Rasamas tu lucky draw based, and kena mkn/spend RM38 for one entry...so far lom pegi mkn kat sana..memang jrg me mkn kat Rasamas pun, once in a while ada lah..

kalau shopping complex plak, AEON ada contest, parkson ada contest, giant ada contest :)

note : moga2 ada rezeki utk me & uolls semua -- sbg penutup tirai 2012 (more or less sebulan jer lg tinggal sblm masuk thn baru 2013)..amiin..


10 comments:

ieyda said...

xpenah join contest apa2...xpandai n xterer pun.....hihihihihih

mama tisya said...

contest mmg byk cuma sempat n tk je nk antar..heheh..good luck utk suzi

Chekgu Azrine said...

good luck to u MZ!!

Nana said...

saya banyak masuk yang online je mz
tak terdaya nak masuk seme
seme kena modal
klw modal kecik ok la hehee

transformed housewife said...

contest KFC dah ada borang tp tak sempat isi lg.

Aimaduddin Aiman said...

hari ni nmpak hero2 madam suzi ikut madam ke uia...meriah nampaknye :)

norry abby said...

Memang tiap2 hari baca blog mz sebab entry menarik!

Gieyana Muhamad said...

mls lak nk joint contest now..hold dulu la..:-)

bada said...

seronok tgk org dpt hadiah

cheeze maz said...

salam kenal & ziarah,

suka joint contest ya? Jemput sertai GA akak di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails