Thursday, 8 November 2012

Malam pertama | penuh debaran

yg pertama adalah yg terindah dan pastinya penuh dgn elemen suspens dan debaran gitu...last nite..my 1st nite me join swimming class :) sbb 1st time so mr hubby antar lah , kelas start 8-9 pm...

ramai rupanya students utk setiap kelas...ada 21 org kot utk kelas me ni...instructor renang ckp, ada 2 org new students yg join kelas ni sbb baca info kat blog me hehhehe

uolls jom join--massa swimming academy, instructor nama farhana :) byrn RM100 monthly, kelas once a week :)

 

6 comments:

Chekgu Azrine said...

teringin sgt nk bajo swimming tp dah ada ank kck ni..msa la xd lgsg..huhu

Fai CeritaCinta said...

bestnye kalo ade geng yg nak join swimming ni..

mama tisya said...

best swimming..kita dlu pernah blajar dkt international school sri inai time tu kecik lg

al-lavendari said...

orang lelaki boleh join ke ?

Yantisa said...

akak pun dah start swimming semula cuma kami pegi public pool je . Cuti sekolah ni nak pi kerap skit . Anak2 pun cuma belajar swimming dengan akak & hubby je .

Ezna said...

sejuknya u renang memalam....hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails