Wednesday, 10 October 2012

Rezeki | menang 4 ketul hadiah saguhati dari contest Midea Scott/Kosmo

update : rupa2nya nama my SIL pun sangkut gak, so total hadiah --4 ketul :) syukur-- MZ antar total 4 entries so semuanya sangkut ;)

wpun tak de rezeki nak menang 3 hadiah utama yg sgt lumayan, tapi MZ telah menang 3  4 hadiah saguhati ie under nama MZ sendiri, nama hubby and nama adik MZ (hanim).


MZ jrg join contest kat dlm newspaper sbb saingan sgt sengit--sgt ramai otai a.k.a professional comper kat msia esp yg aktif dgn newspaper contest and sgt terer tulis slogan (that explains why kita tak menang even rajin join mcm2 contest pun--cthynya lah)..tp sbb hadiah besh, MZ join gak lah..yg menang grand prize and hadiah kedua tu adalah pro comper dari negeri sembilan (suami isteri plak tu)--siyes sgt besh tu..
.

contest ni kena tulis esei pendek berdasarkan gambar yg diberi..mula2 pihak utusan/kosmo yg call MZ ckp MZ menang conso, then dia bagi contct number person in charge (PIC), then MZ dh call PIC semlm utk tanya apa hadiah yg bernilai RM379 each tu...katanya stand fan ie kipas berdiri so MZ nak kena gi collect 3 4 buah kipas berdiri lah, brand Midea Scott...kalau total up harga 3  4 buah kipas ni dh lebih RM1k gak :) :) mahal gak harga brgan brand Midea Scot & English ni..so lil winning pun boleh jd big winning sbb dpt 3 4 unit one shot :) :) MZ bersyukur & happy

syukur alhamdulillah

.

10 comments:

Nieyl said...

wah~rezeki....Alhamdulillah..:)

kayyana said...

tahniah sis.. rezeki rezeki

Cutemama1702 said...

Tahniah.... Murah rezeki

Ezna said...

3 kipas 1 shot. Pastu letak setiap bilik. Sejuk rumah u :-)

Zura@Iwan said...

saguhati pon bbaloi tu...MZ 3nama dpt gak..

Nana said...

tahniah mz
semoga selalu di murahkan rezeki lagi amin

Wan Amira said...

congrats suzzz

kemma said...

again di bulan oct ehh MZ...murah rezeki MZ...congrats..

nida husna said...

wah bestnya.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Tahniahhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails