Monday, 8 October 2012

MZ berjaya merangkak dalam terowong bawah tanah | Cu Chi Tunnel

masih lagi edisi cuti2 Vietnam...so lawatan ke Chu Chi Tunnel adalah satu kemestian kalau saper2 dtg ke Vietnam or Saigon city ni...kagum tgk kesan peninggalan bukti daya juang org2 vietnam menentang tentera amerika..jom layan pics

ni kat entrance ie kaunter tiket








ni lah cth terowong bwh tanah...the one yg MZ masuk (merangkak) besar sikit dari yg MZ snap pic nj--scary gak sbb rasa lemas gitu...muat2 utk merangkak/membongkok ajer....








 

13 comments:

SyUhAdA said...

besnye dapat jln2..

Chekgu Azrine said...

best je nmpk vietnam!!

Nana said...

puas bgambo ngan cik ta yea mz
dia pakai bulu mata palsu x hahah

Eliss Mie said...

mcm scary nak masuk terowong tu :p

rcw yer bawah tu :)

AyuArjuna BiGoshh said...

heheheh....bestkan dapat tgk negara org :)

azelyusoff said...

bestnyer. hari tu tgk kat discovery channel jer. memang menakutkan. kalau saya memang tak boleh masuk kot. tengok lubang kecil tu pun dah sesak nafas.

Liza said...

BEstnya akak. eh, Rozite Che Wan ada skali yer? Cantik tak dia live?

Wan Amira said...

kalau i nak masuk tak muat kot hehe

shera haifa said...

best laa dapat prgi tempat mereka.. leh tahu susah senang diorang..

Ezna said...

me panik dengan tempat sempit so sorry nak masuk bawah tu :-( takut!!!

Zura@Iwan said...

sempit tul lorong bwh tnh tu..sure bpeluh2 MZ kan...

cik ta masuk tak lorong sempi tu? hehe

Wansteddy Tales said...

Beshnya dapat cuti2 obersea :D

Sumijelly said...

erk. kenapa tetiba ada gmbr RCW kat bawah tu?? jumpa dia yek??

Sumijelly.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails