Wednesday, 3 October 2012

Sebahagian daripada hasil rembatan @Vietnam

lom sempat nak buat entry so tepek pic hasil rembatan dulu--ni part of it ajer ni...mz tukar duit dong 3 juta dong ie RM500 abis licin then pinjam duit mak MZ plak lagi tu :p


dlm pic tu ada 4 psg baju kurung moden sedia dipakai, ada sepsg telekung sulam, ada jewellery box, kemeja anak2 MZ, tote beg... tersangat lah BESH shopping2 di Vietnam!!!

 

8 comments:

Zura@Iwan said...

sopping best ek...

rembat bj kurung yg best tu..

haney said...

wahh shopping sakan. murah tak barang2 kt sana?

zietyrahman said...

Akak kt vietnam g mana lagi...nk tny org pnglman g sana...tringin gak nk ke sana

Chekgu Azrine said...

teringin nk jejak vietnam..

~♥ iella ♥~ said...

wah..best. baju merah labuci tue kurung moden ker..? dr dlm plastik pun dah nmpk cantik.. Apa kata sis entrykan baju merah tue...nak tngk...hehe

SyUhAdA said...

besnye,dpt shopping sakan..hehe

kayyana said...

klu akak kt opis yana g vietnam selalu kirim kt die baju kurung cotton.. hehee

Pusat Bahasa Pelangi said...

tetiba teringat pengalaman shopping bagai kat bandung...rasa nak gi bandung lagi...hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails