Tuesday, 30 October 2012

update : tixs sold out | MZ nak let go tiket legoland

update : tixs sold out
ari tu MZ ada menang 2 keping tiket legoland (adult) normal prize RM140 each..MZ ada dua keping tix ajer...

then lps diskus dgn mr hubby, katanya weolls kemungkinan besar tak sempat nak gi cuti2 legoland thn ni sbb mr hubby tak nak pegi time cuti sek --tak nak org bersesak2 and turn out kami tak leh main ride sbb q terlalu panjang...so MZ ingat nak jual tix legoland tu..



MZ lom sempat ads kat lilgaraje, mudah.my and lowyat garaje sales, tapi rasanya MZ nak jual harga RM180 for 2 tix (ie diskaun RM100 for 2 tixs ni)...

dh survey harga ie time sale kat matta fair pun harga tix ni RM96 each, so MZ memang jual sgt murah ni :)tiket ni valid sampai 31 dec 2012..

case ada readers yg berminat, sila email MZ
.

10 comments:

SyUhAdA said...

msti rmai yg nk beli..

Zura@Iwan said...

hmmm...x dpt nk beli kut...time cuti sek mmg ramai org...huhu

Chekgu Azrine said...

Xthu bila dpt gi..huhu

Ezna said...

u jual akhirnya yek...

mama_umar_maryam said...

ala...zt baru excited dpt tau mng tix legoland nih,huhu..tp mmg kitorg ke sane pon nnt.bab sesak2 tu mmg xdpt nk elakkan..cuti skolah lg..

Wan Amira said...

dear, kalau ade lagi i nak beli.. let me know yer..

Gieyana said...

alaa..kalau valid until next year feb or march leh beli nie..

mamaRIFQY said...

oo valid sampai ujung tahun ni je la?? mcm tak sempat..sbb bulan 12..dah nak pergi wtaerworld melaka..xsempattt

ida said...

Ada lagi x ticket tu???

Mama Zharfan said...

@ida : tixs ni dh lama sold out..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails