Tuesday, 9 October 2012

Rezeki bulan Oktober | MZ bersyukur & gumbira

ptg semlm MZ dpt call--MZ menang hadiah ketiga utk contest OKBB--brand bj+toiletries kanak2 (biasanya ada jual kat mydin)..contest ni lucky draw and sgt byk hadiah--hadiah utama motosikal, tv, mesin basuh..


syukur Alhamdulillah, wpun tak menang motosikal (Grand prize), MZ menang peti sejuk brand LG--sbb dh ada model siap2, so MZ google lah...nilah rupa peti sejuk yg MZ menang tu..harga RM1639...peti sejuk yg MZ pakai kat umah sekrg pun hasil menang contest 7-eleven thn 2009, so dh 3 thn usia peti sejuk singer kat umah ni, just nice utk ganti peti sejuk baru


alhamdulillah

 

19 comments:

Zura@Iwan said...

wahh...bestnya MZ..tahniah....

mama_umar_maryam said...

congr8s mz..zt mmg mengidam nk bli fridge besor2 tu ;)

Nieyl said...

sungguh murah nyer rezeki..Alhamdulillah...:)

MamaBalqis&Faiha@ZaJ said...

Tahniah Kak Suzi!

Gieyana said...

murah rezeki uols..congrats..:-)

ATIE said...

tahniah.. saya pengikut setia blog kak suzi. salam perkenalan. singgahlah blog saya papamamaclubhouse.blogspot.com

Wan Amira said...

congrats... me kalah contest ni nampaknya

Ezna said...

tahniah!!! peti sejuk besar mmg dalam wishlist me. So me nak redeem dalam shopping spree dengan siti saleha :-)

Chekgu Azrine said...

Mmg Mz murah rezki..

Nana said...

Bestnye...tahniah

Pusat Bahasa Pelangi said...

tahniah...idaman saya nak peti ais 2 pintu dan yang boleh keluar air/ais kat depan tu...nak beli nak beli..tapi bila fikirkan dapur yang terhad ni mana nak letak peti ais idaman tu, terus pendam jer dalam hati...hihi

AyuArjuna BiGoshh said...

sangat beshhh, tahniah suzz

SyUhAdA said...

thniah mz..

Maria Menado~ said...

Alhamdulillah. bertuahnya MZ.. hehe. saya ni bila lah nak bertuah macam ni. Ngee~

Aju Mohit said...

tahniah MZ, aju ada beli majalah eh, masuk peraduan nestle, moga ada rezeki macam MZ..

mama tisya said...

tahniah dpt peti ais baru

Nur-nba said...

Tahniah.. Memang Kak Suzie tak perlu beli peti sejuk baru.. :)

kemma said...

tahniah mz

AkmaFaizal said...

tahniah3...reeki murah nyeee :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails