Thursday, 4 October 2012

Cuti2 Vietnam | perjalanan bermula

me & my mom sebenarnya cuti2 vietnam ni FOC ajer sbb ni adalah hadiah tajaan Poto Travel utk contest ibu ratu hatiku anjuran magz harmoni last few months...my niece ikut gak trip ni so dia byr lah...harga RM1400+ utk 4d3n...reasonable in fact berbaloi2 sbb trip ni ada Rozita Che Wan :)






semua ahli rombongan memang posing dgn cik ta ni anytime anywhere lah sepanjang 4d3n--and cik ta sgtlah mesra alam ,peramah gitu :)

more pics in next entriesss later


 

9 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

cam pakai botox jer cik ta, senyum gitu jer hahahahaha

Karisma Izzah said...

Wah2...glamor travel dengan Rozita Che Wan...

saya ada tag akak dalam GA. Kalau rasa terpaksa tak perlu lah join ye. sekadar nak share blogpost tu. thanks

http://karismaizzah.blogspot.com/2012/10/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

Zee Suhaini said...

Bestnyer kak...dapat jumpa Cik Ta lagi..

Chekgu Azrine said...

beruntung Mz..murah rezeki!!

Nana said...

cik vogue nye hehee

mama tisya said...

wah2 ada cik ta

Zura@Iwan said...

bposing ngan cik ta la MZ....best gk tu..pegi plak FOC...lg best

Ezna said...

cik ta ni live lawa tak?

[-suziey-] said...

ouh u pn pegi vietnam..ade artis lagi..bila uols pegi?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails