Wednesday, 31 October 2012

Belajar bercinta

tak kenal maka tak cinta... MZ ni separa celik bab2 gadjet...so terkial2 gak nak belajar and menyesuaikan diri dgn samsung s3 ni.


MZ beli cover phone kaler pink (leather ni--tp murah ajer harga bwh RM100)-- beli kat wangsa walk


seingat MZ, ni hp a.k.a smart phone paling mahal yg MZ pernah guna...hp sblm2 ni semuanya harga bwh RM500 and bukan smart phone and bukan hasil contest :p


MZ masih tak reti nak instal/guna whatsapp etc...so far hanya reti call out, jwb call, antar mesej (tu pun kekok sbb guna touch screen utk menaip) and surf tenet -- MZ guna celcom postpaid so kena top up RM38 monthly on top of usual bil--so bil bulanan memang cecah RM100 lah lps ni nampaknya *sigh

note : saper guna samsung jom geng dgn MZ ;)

.

12 comments:

mamaRIFQY said...

bestnyerrr dapat enponnmahal tapi FREE!!!

Ezna said...

sebelum ni guna samsung. Now brand lain :-)

mama tisya said...

nanti install whatsapp sbb bole la kalo nk chat..sms kn kena charge..heheh..

Nana said...

saya guna samsung hehe
mz pegi kat play store
cari apps
whataspp
donwload
nanti reg no phone
lepas tu bole free sms ngan kwn2 yg mana ada whataspp hehee

Mama Zharfan said...

Syukur alhamdulillah

Mama Zharfan said...

Ezz dh beli hp baru ke..

Mama Zharfan said...

Lom reti nak install...

Mama Zharfan said...

Lom reti nak install...

Mama Zharfan said...

Ezz dh beli hp baru ke..

Nur-nba said...

Nana dah ajar tu Kak Suzie.. Kat Play store mcm2 apps ada.. install la yg free.. Kita geng.. ♥ Install whatsapp cecepat.. Sms, send pic, send video free & boleh create group chat etc.. Mula2 memang kekok, dah lama esok tentu takde masalah..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila dah pandai sikit2

Fauzan Suhairi said...

whoaa. jealous. I guna S1 je. :/ tapi geng jugak dengan Dr. Suzie. Hihii.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails