Thursday, 23 February 2012

Adik Faris dah pergi buat selama-lamanya

me ternampak status kat FB...ayah adik Faris nama Shamrulismawi tulis ( 5 min ago as at 10.33 am)...

"Allah lebih sayangkan Faris. Dia telah pergi buat selama lamanya.
Al-fatihah."

Al-fatihah..



10 comments:

Cute Mum said...

Al-Fatihah..
Semoga roh adik faris tenang disana..
tetiba teringat kat Arwah hani yang mengalami nasib lebih kurang sama dengan adik faris..

syawalsimpsons said...

astarfirullahhalazim...innalillah...allah lebey sayangkan dier...baru je baca blog mazidul tu 2, 3 hari lepas...mmmmmm

deq su said...

Al- Fatihah.. itu yg trbaik bg dia. saya x sanggup tgk arwah derita begitu. Syurga menunggu arwah

CaDLyNN said...

alfatihah...semoga adik faris ditempatkan dikalangan org beriman..

juliaakmal said...

Ya Allah....baru jer share kat blog tadi....semoga dia tenang di sana...

eima said...

aku baru je baca cite die kat blog ko kak ... tp Allah lebih sygkan die ..alfatihah ...

sedeynye

Masya said...

al-fatihah semoga rohnya dicucui rahmat amin... allah merasa itu yg terbaik.. semoga ibu dan ayahnya tabah...

fiza said...

Al-fatihah.

εïз mummyHaza εïз said...

alFatihah.. salam takziah buat keluarga arwah adik faris.. :'(

tiefazatie said...

alfatihah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails