Tuesday, 7 February 2012

Heart-melting

my zharfan told me...dia sgt suka subject bahasa melayu...
and dia kata tak suka subject BI sbb dia tak pandai nak eja--ckp english pandai tapi tak reti nak eja...cthnya dia kata dia tak reti nak eja 'chair" etc....me nak kena ajar zharfan kat umah nampaknya ni...


then he showed me his work at school...dh besar rupanya my eldest son ni..dh pandai tulis short story....dia lukis me pakai bj+tudung pink sbb dia tau mamanya obses dgn kaler pink hehehhe

note : setiap ibu pastinya sentiasa mendoakan yg terbaik utk anak2nya...:)

10 comments:

Kak Aya said...

selalu rasa terharu melihat perkembangan anak-anak....kejap je mereka dah besar

cheqna said...

cantik..=)

shila ariff said...

salam pagi,

yup...anak-anak sumber inspirasi kita untuk terus berusaha dlm membesar & mendidik mereka...

AyuArjuna BiGoshh said...

comeynya lukisan zharfan....good job :)

Em's Family said...

Nasib dia tak tulis "hobi ibu saya tulis blog " hehe.. anyway, dah besar dah zharfan.. so fast kan.. everytime tengok Emir's development, i akan tersedih sendiri..

Hanim said...

Comel je...rindu plak kat Pan.

cikpia said...

he he..... naseb bek dia tak tulis IBU SAYA SELALU MENANG MACAM2 HADIAH.....

nadia said...

anak2 kecik xpernah menipu. lukisan dorang simple je tapi seriusly touching gila kan kak. :')

Cik Sibuk said...

masa 1st time nengok gambar tu, kat hujung kaki/kain ingatkan renda hujung kain..rupanya dia lukis jari kaki, cukup 10..comellllll

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

comelkan bila anak kita tulis dalam buku sekolah dia pasal kita :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails