Friday, 17 February 2012

Down

gunakan masa lapangmu sebelum tiba masa sibukmu..
now fasa hidup me sejak 2-3 minggu lepas memasuki fasa sibuk yg teramat...kemuncaknya minggu lps, minggu ni, minggu dpn dan weekend depan...tak sempat langsung nak jenguk blog apatah lagi nak tulis blog entry :(...betapa me merindui kehidupan me kat UK sbb me study leave time tu...

keje kan periuk nasi...prioritylah...
selain BZ dgn keje...ada few other things juga yg buat jiwa kacau menambahkan lg rasa down...

bz melampau2 sampai terasa mcm nak stop dh berblogging...
sekadar luahan hati MZ


8 comments:

Kak Aya said...

sama dgn kak aya....blog akan kurang dikemaskini berbanding dulu..

Chekgu Azrine said...

Mz..kdg2 kita mmg akn rsa down dlm hidup..Allah menguji kita tuh..Allah bg dugaan sbb Allah syg kita..hopeMZ akn bertahan ye..cheer up!!

mama_umar_maryam said...

alamak mz, tgh down ke..kdg bile rase down menyerang nih,kene btol2 setel dan fokus bende lain dulukan..sabar k

deqlis said...

sama laa dgn deqlis....

Ummi Dania Yasmine said...

up and down tu lumrah kehidupan suzz. Sabar ye. Hope things will be ok soon.

Em's Family said...

true, i pun tengah tak de mood nak update

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

belog ne tempat ila relese tension.walau ila bayak keja ila akan update. tp kalau tak sempat sangat ila biarkan je.. ada masa mmg malas, ada masa mmg rajin..sekarang time rajin ila, nanti datang malas..berhabuk2, bersawang2 belog kiki

mama rifQy said...

tuh la..kadang2 kalo dh bizi gile..nak berbklog pon malas kang.tap bile time free,terlintas gak..rugi jugak kalo stop!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails