Wednesday, 22 February 2012

Cerita eksklusif pro comper suami isteri kat Majalah Wanita Mac 2012

 semlm me belek2 and baca free reading kat stall mynews giant batu caves...sgt kagum dgn pro comper ni...umur 40s..aktif bercontest since 1990s...dh menang cash yg byk, dua buah keta, set ruang tamu rumah, even dia buat rumah guna duit hasil contest


ni snapshot me amik kat FB

utk contest marigold-vitagen, dia antar 12 k entry forms!!!!!!!!

ada 4 pages citer psl comper tu..

note : ramainya pro comper kat Msia...so odd of winning getting tougher now...


18 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

itu la sgt bertuah dan gigih betul suami isteri tu..
hasilnye sgt berbaloi2..

Mama Zharfan pun selalu bertuah dan dh menang byk hadiah2 yg besh jugak..

Jue said...

giler beshhhhh..huuuuuuuuuuuuu

Hanim said...

Jeles..jeles...murah rezeki mrk.

AyuArjuna BiGoshh said...

inspirasi buat me ni :)

Lin Azlina said...

byknya form hantar...memang berbaloi2..nk belilah majalah... sis pun apa kurangnya..selalu jer bertuah

Huda said...

masuk pertandingan pun kena ada pengorbanan kan..kagum dengan mereka.

Cho Zila said...

suami isteri yang sama2 berusaha, rajin.. semoga mereka terus berjaya kawan2 gak semuanya berjaya...

azlina aziz said...

siapa berusaha, dia berjaya. kagum dengan mereka n u, sis :)

ariana said...

ada org masuk peraduan apa2 mudah je menang..murah rezeki mereka..tp kalau tak cuba lansung tak dpt ye..

intanloveamir said...

mmg layak lah menang GP sbb htr form smp 12k..hehehe

AdaM Hawa said...

ada gak beli majalah ni.. x sempat lagi baca.. hehehe

AkmaFaizal said...

Usaha yang takde henti2..rezeki mereka pun murah kan..beshnyeee kalau tuah mereka tu kena serba skit kat saye same..hehe Amin :)

Ijah EmoTemo said...

bestnyaa!! :)

Mrs. Hilmy said...

waahhh..tula,sy bce kt fb td..terror nye.....


rezeki..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

baru beli majalah WANITA ni...
memang best ler menang banyak hadiah..
usaha tangga kejayaan...

cikpia said...

no pain, no gain.....

Ummi Dania Yasmine said...

wahhhh....bangga jugak sebab comper ni orang kita....:-) tak terbeli lagi Wanita ni....

Affieza said...

Wow...both of them bkongsi minat yg sama...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails