Friday, 3 February 2012

Satu persamaan afamosa resort & Disneyland

kat afamosa resort kat cowboy town, ada persembahan carnival..ended with pertunjukan bunga api--SETIAP MALAM!! and kat Disneyland pun memang ada pertunjukan bunga api setiap malam :) me sempat tgk masa me pegi Disneyland Paris :) bunga api kuar dari Sleeping Beauty Castle...

ni pic me snap dari bilik afamosa resort hotel last week :)

last week.ternampak kat FB one of my ex-coursemate , her pics masa dia pegi holiday kat Disneyland HK recently (this year)..so me pun cilok her pic ie Sleeping Beauty Castle @Disneyland HK




so more or less memang sangat serupa dgn Sleeping Beauty Castle kat Disneyland Paris :)







note : wpun me dh pegi Disneyland Paris, me still teringin nak gi Disneyland HK...moga2 tercapai one day :)

11 comments:

kak ina kl said...

semua tempat nak gi tapi bila fikir budget ...kena simpan duit dululah

imran pun sibuk nak gi ke Famosa ..tgh cari pakej yang murah

Salina@IbuAqil said...

Sis, nak ikutttttt!! ;)

Chekgu Azrine said...

nampak mcm best je yg HK punya.. banyak kawan dah pegi n buat review.. teringin gak..hehee

Wansteddy Tales said...

kawan wan penah pegi disney HK.katanya mahal betul souvenir yg jual kat dlm. lbh baik beli kat luar kaki lima dia hehe... kita yg xpenah pg ni iyo2kan je la. bilalah nk dpt rezeki melancong luar negara pula kukuku...

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

mama zharfan, disneyland pergi banyak kali pun x bosan!xyah kate anak,mamanye pun excited!

juelee said...

best kan munger api kat A Famosa tu..

hehe me pun plan nak gi disneyland HK kene kumpul duet ni plus nak tunggu rayyan 3 tahun hehehe baru best bawa jalan

Nurulchumel said...

wah. best nya!
teringin nak pergi!

~aYu~ said...

wish to go Disneyland one day.. huhu.. :)

kayyana said...

bestnyer......... bile nak sampai hongkong disneyland nih.. huhuhu

cikpia said...

nak pi jugak!!!!!

mama_umar_maryam said...

pegilah..pegilah..hehehehe..btol tu, kt afamosa pon tiap2 malam kan..
pd zt, souvenir die xlah mahal maner..kire okay lah..fm die duit kite dlm rm12 gitu,hmm..ok je kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails