Monday, 13 February 2012

The winning story | RM1.5k habib jewels from Tohtonku Jewel A'laisyah Bejewelled Contest

Alhamdulillah, rezeki dpt menang habib jewels worth RM1.5k...my BFF ayu pun menang gak :) so kira both of us menang bersama2 lah ni :)

actually me antar few entries, tapi yg menang ni atas nama my SIL

tu banner promo yg me amik dari website Tohtonku -- contest organizer



ni borang contest yg me simpan dlm file kat umah me

mula2 me beli product tu utk join contest, then sesuai plak dgn muka me, so me pun beli lagi and antar lagi few entries...lgpun hadiahnya besh gak :) kalau ikut pic, hadiahnya ialah cincin..


me sgt suka pakai Facial Cleanser & Toner brand Jewel A'laisyah ni...


contest ni lucky draw based, winners chosen weekly..total 24 winners


so now menunggu hari prize-giving lah..28 feb nanti...kat Habib Jewels HQ (Ampang Point) :)

note : tq yer ezz for yesterday ;)

3rd winning for Feb 2012

24 comments:

Ely Hasrul said...

congrats Suzie! semoga 2012 nih Suzie dpt menang byk2 lagikkk

DeQWa said...

alaisyah bertukar rupa dah ek...dulu kaler pink xsalah,sbb sy pun pakai gak produk tue,tp skrg dah xpakai...
pape pun....TAHNIAH SIS...byk tue rm1.5k

hanani said...

alhamdulillah,tahniah sis. Bestnya kan dapat hadiah ni.. :)

εïз mummyHaza εïз said...

congrate MZ... :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah dapat barang kemas. harap betul lah harga barang kemas tu dengan nilai yang diterima tu.

Wansteddy Tales said...

Tahniah! beshnya menang hadiah ni. Wan pn join cnts ni. tp hntr last mnt la kak suzi... cam xde chance je menang. sedey...

mama rifQy said...

wah..murah rezeki akak !!! tahniah

Nazz@Purple said...

tahniah..sgt2 bertuah..

ajumohit said...

Dah agak dah, Tahniah!!!

SyUhAdA said...

thniah sis..

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz dah call pic? jumpa nanti ya :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah
wah beshnye menang barang kemas..Habib Jewel lg tu..^_^..

azelyusoff said...

tahniah MZ menang bling2 :)

mama_umar_maryam said...

tahniah mz!!! and to ayu jugak!! bestnyerlahh

Em's Family said...

tahniah.. bling bling lagi lepas ni :) tercapai hasrat u nak bling bling

fatinsyaz said...

Tahniah

littlemummydaddy said...

bling bling bling...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah MZ..pasni berbling bling ngan kak ayu ler...hehe

Ummi Dania Yasmine said...

next time leh dtg lagi...:-)

Lin Azlina said...

best..best...best...tahniah

ekinashikin said...

bestnya...
tahniah sis!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah tahniah la suzz, hadiah yang sangat best tu...

mama tisya said...

tahniah ..adiah bling2

Matjoe said...

dapat emas ke dpt permata/berlian. saya selalu skeptikal dgn nilai permata dan berlian, kadang2 batu tu biasa2 jer, dicanangkan sebagai harga tinggi. anyway tahniah MZ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails