Friday, 17 February 2012

setiap benda ada cabarannya

setiap benda yg kita lakukan ada cabarannya....

cabarannya bercomping...selain cabaran utk menang..
selepas menang, cabaran utk collect hadiah plak...esp yg mana hadiahnya nak kena pegi collect sendiri..dan lokasinya plak dlm KL yg mana me kureng sikit...jem bila drive and then susah nak cari parking...

last few weeks me ada menang conso from the contest below...nak kena pegi amik hadiah kat office watsons...dlm KL tu...


officenya kat jln ismail/bukit bintang...berkali2 me mkn langsat ie sesat....sbb bila dh jumpa bangunan, tak tau nak parking kat mana plak...mencabar sungguh...last2 me parking kat standard chartered..tingkat 10 tu carparknya...sgt tinggi me drive utk parking..

nilah hadiahnya....dpt hamper & voucher RM100



dh selamat guna RM50, ada lagi sekeping voucher...nak guna tapi minggu ni sgt bz sampai tak sempat nak gi shopping2 time lunch break....

note : salam jumaat yg penuh barakah...moga2 kita semua dimurahkan rezeki..amiin

13 comments:

al-lavendari said...

memang saya pun sangat bercinta untuk masuk kl .. terutamanya masalah untuk mendapatkan parking.

kalau boleh benda tu dipos saya minta dia orang poskan sahaja. tak apalah saya yg tanggung belanja posnya.

Nana said...

amin2 semoga kita semua di murahkan rezeki

Cik Rose Cute said...

bestnya dapat vaucher...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

betul nak amik hadiah tue satu kes. mcm ila bukan sennag nak kuar2 opis. itu jugak salah satu sbb ila dah tak join magzin contest..sob sob sob

Ummi Dania Yasmine said...

aisehhh i x suka nak gi ambik hadiah area KL. I punya area PJ je :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

apa jua cabaran hadapi dengan tenang isnyaallah dipermudahkan

εïз mummyHaza εïз said...

Tahniah mz... :)

zahira said...

congrats! kagum dgn u, selalu menang jer ;)...

Cik Tqah said...

try2 join gk.. dpt la 2 kali menang.. mz sumber inspirasi wpun kdg2 jd silent readers je.. ntah bile la nk menang ipad niii

AdaM Hawa said...

wah! sonoknya..

transformed housewife said...

ambo pernoh mene hadioh buku2 dr Disney. Keno gi ambik kat Sek. 16 PJ. Sanggup ambik LRT gi Tmn Jaya lps tu ambik teksi.

pacubob said...

kl lebih mudah pegi naik lrt jek...tp kena menapak ler pulak mencari opisnya....:)

mama rifQy said...

hoho!! bestnye shopping gune voucher!!! leh beli apa saje yang kite mahu!!!!! tahniah mz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails