Tuesday, 28 February 2012

BIG winning | 3d2n Phuket Holiday worth RM3k from Ambi Pur Contest

tghari semlm mr hubby dpt call...me antar one entry ajer--nama mr hubby...lucky draw based, so tak menaruh harapan sgt pun...rezeki alhamdulillah..dpt cuti2 Phuket (flight tix + hotel ) worth RM3k



ni contest formnya...

nak kena pegi collect the voucher and then buat travel arrangement...

byk gak t&c voucher ni...due date pun dh dekat ie end of May...


part yg tak besh..nak kena bayar sendiri airport tax ie RM418 for one pax, so kalau dua org dh dekat RM1k---tak mampu me...

dlm t&c kat contest form kata boleh tukar destinasi..hopefully dpt lah tukar...to somewhere yg mampu me bayar airport taxnya...dlm msia pun ok esp sabah sarawak sbb lom pernah sampai kat sana..

me pernah menang travel voucher thn 2009 from contest johnson2, asalnya holiday kat Bali, me tukar pegi langkawi, siap bwk my mom lagi...and FOC tak pyh bayar apa2 pun :)

note : 5th winning for Feb 2012

16 comments:

Huda said...

Tahniah..

Miss Anisah said...

Siyes anisah kagum dgn akak.. Selalu jd silent reader kat sini...dan selalu tengok akak menang contest or lucky draw..
Akak memang bertuah la.. Tahniah akak menang lucky draw ambi pur?..

Jones said...

queen of contest..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. wah best ne..ala2 artis bercuti ditaja hehe

mama tisya said...

congrats mz..bestnye tp part airport tax tu kureng best..moga2 dpt tukar destinasi yg lain

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz...jom pergi kk....i n family akak ke sana nanti..heheheh...i rs klu convert ke uss boleh kot...cuba try

Em's Family said...

kan, kalau free dalam malaysia pun tak pe, janji all fully sponsored :) ape pun congrats!! i hantar satu form jugak and kalah :)

εïз mummyHaza εïз said...

congrate mz... bestnye klu tangan yg 'menjadi' ni.. :)

Lin Azlina said...

mahalnya kan kena byr tax...harap2 boleh tukar...sy ni kalo contest holiday besenya tak join...hehe..tak minat sgt

Cik Bambam said...

i adore uuuuu~ :P

ADEEYA said...

Tahniah MZ! Seronoknya! :))

Eyriqazz said...

tahniah..murah rezekii...

Wansteddy Tales said...

woa! tahniah kak suzi! dpt tukar ke dlm negara pergilah ke sabah. mmg besh. pantai kat sana mmg bersih n besh sngt ^^

Adyshariz said...

tahniah mz..best hadiah tu

Nana said...

wow beznye mz..klw bole tukar amek g mabul hahahah

amiey lee said...

alhamdulillah mz - setuju kalau dpt tukar g la sabah..tgk entry nana teruja sgt nak g sana

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails