Wednesday, 29 February 2012

Ceritera prize giving | cincin emas putih bertatah berlian & permata biru

nama my SIL yg manyak ong---her name naik as one of winners...nama me tak naik :p
nama my BFF ie ayu rafikah pun ada gak :)


prize-giving semalam ie pukul 3.30 ptg kat habib jewels ampang...ramai winnersnya..hadiah semua sama utk all winners...dpt 2 paper bags ie paper bag habib & paper bag alaisyah (2 boxs krim muka)

my SIL yg comel lote :) tq emi sbb sudi meluangkan masa :)  emi bz dgn her legal firm...tak henti2 layan clients' calls tuu...

ada jamuan ringan..mknn byk and sedap!! ada red velvet cuppies yg sgt besh!

comel & sedap :) ni mknn me :)

ni pic me snap masa driving balik lps prize-giving...pic muka me dgn ayu posing dgn cincin ada kat dlm DSLR ayu..me tak bwk DSLR sbb maleh nak usung hehehhe

kalau ikut surat habib, cincin ni harga RM1.5k ..me tak pernah memiliki jewellery emas putih sbb me suka emas kuning ajor :p so bila dpt FOC tersangatlah happy jakun

close up ;) ni 2nd time me menang bling2..1st time last year masa me menang earring emas putih gak tapi value RM500 ajer, from Follow Me contest--masa tu me menang bersama2 dgn my bff gak ie ezna :)

ni kotak cincin

me cilok pic dari blog ayu


note : next prize giving ialah Kleenex next week (big winning gak for me ie value RM2k)---menang atas nama mr hubby ;) syukur alhamdulillah

19 comments:

mama rifQy said...

wowwwww..selamat berbling bling!!beshhhh

εïз mummyHaza εïз said...

tahniah MZ... cantik... :)

mr.F said...

Tahniah kak...murah rezeki akak...alhamdulillah...

marinahunny said...

mz, klu mz msuk contest guna nama SIL ni kan, pstu hadiah tu mesti mz ambik kan, SIL biasa mz bg hadiah apa2 x?

Nana said...

cincin ni harga dia 799
Dah lama usha nak beli tp xterbeli hahahah

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah suzz, hik hik

Em's Family said...

congrats murah rezeki, dulu i ingat u kate u teringin nak hadiah bling2.. sekarang dah dapat 2 kali dah..

ajumohit said...

tahniah MZ, hadiah anniversary tahun ni hehehehe

Eyriqazz said...

tahniah..mencurah2 rezeki mz dengan contest....anyway, ada something nak tanya..nanti saya e-mailkan ya....

Cute Mum said...

tahniah.. cantik cincin..

Wansteddy Tales said...

tahniah ye kak suzi. yg besh tu dpt free! bling2 entry harini hehe

mizzura said...

hi mz,
juz nak share design cincin ni sebiji design cincin tunang i..design ni mmg byk..tp time tu i amik gold and batu permata semua putih je psl nikah nk mas putih..mmg kt mn2 kedai diorang letak harga 1k> tapi bole dapat diskon serendah 600 pun ada ikut promo & kdai..

mama_umar_maryam said...

tahniah mz!! zt suke emas putih ;)

nurul huda jumri said...

cincin ni klu time habib buat diamond fest usually on April every year..leh dapat price rm499 je...saye beli dgn harga tu la masa diamond fest last year..

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

mmg best bila dpt hadiah. hadiah murah pun rasa besar, yg mahal lg besarrrr :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

besttttttttttt!!! amin moga makin murah rzki..

Ummi Dania Yasmine said...

bestnyer bling bling habib..i je x dpt lagi.....GRATZ Suzz!!!

aimi shaniza said...

Sama2 kasih :) tahniah kak

Chekgu Azrine said...

tahniah MZ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails